Isnin, 30 Mac 2009

SUKAN TAHUNAN 29 MAC 2009

Syabas diucapkan kepada warga SKTSI yang telah berjaya menjalankan temasya sukan sekolah dengan meriah sekali. Penghargaan yang tidak terhingga kepada semua pihak yang telah bertungkus-lumus menyumbang tenaga dan wang ringgit untuk memastikan acara tahunan ini berjalan lancar. Tahniah juga buat anak-anak yang telah membanggakan ibubapa dengan pingat yang dimenangi. Bagi yang tidak berjaya, sentiasa ada harapan untuk anda di masa hadapan.

36 ulasan:

mantap berkata...

Yang paling best para guru menang tarik tali lawan para bapa mantap
tahun lepas dah kalah tahun ni guru menang ...

Tanpa Nama berkata...

haaa..yang tarik tali tu..tgk la masing2 besar ngan kuat makan...baguih..tahun depan kekalkan...-aril-

Islamic Nation berkata...

amboi comel nya cikgu tudung kuning tu. dah berpunya belum? kala belum nak rekemen kat membe.

Islamic Nation berkata...

amboi comel nya cikgu tudung kuning tu. dah berpunya belum? kala belum nak rekemen kat membe.

Tanpa Nama berkata...

dah cikgu rumah kuning, mesti la ramai yang pakai tudung kuning. hati-hati....jangan tersalah orang....

Islamic Nation berkata...

ustazah j-qaf tu. single lagi kan?

Hezeri berkata...

haaaa, boleh jadi ruangan mencari jodoh ni. tak pun ruangan kembang setaman.

apa pun, tahniah kepada semua guru dan kakitangan sekolah yang menjayakan acara ini. Saya sebagai ayah kepada salah seorang murid di sekolah ini menyokong penuh apa aktiviti sekolah.

Tanpa Nama berkata...

nama saya haziq dari kelas 5Berlian saya skolah kat sini yang pkai tudung kuning tu ustazah saya yang bernama ustazah sara tau dont play2 aa

muhammad haziq 5Berlian berkata...

nama saya haziq dari kelas 5Berlian saya skolah kat sini yang pkai tudung kuning tu ustazah saya yang bernama ustazah sara tau dont play2 aa ustazah sara memang cantik dan cute

Tanpa Nama berkata...

Keep up the good job. Please update regularly all the activities in the school. - student's mother

Tanpa Nama berkata...

MERAH TETAP PALING BEST WALAUPUN X MENANG!!!-6B stu_dent

Tanpa Nama berkata...

budak2 6B best gilerr!!!!5A UPSR!!!
CHA-YOK..
-CHOMEY 6B-

Tanpa Nama berkata...

haraplah budak thn 6 year nie dpt arh ramai 5A..bleh msuk sok kabar...he..he..he..

Tanpa Nama berkata...

wat my besh_prend kat 6B tu wat lah tol2 mse UPSR nnti..
5A
5A
5A
5A!!!

Tanpa Nama berkata...

NNTI ABIH SKOLA MSTI RINDU GILERR KAT CEKGU,KWN2...NAPELAH CEPAT SGT THN 6 NIE KAN???
MISS U CEKGU!!!

Tanpa Nama berkata...

bile ckgu MAS nk mengajar student 6 berlian..

Tanpa Nama berkata...

bdk2 kat klas 6b 2 hrp2 anda smue berbaik balik ye sblum abis skolah nnti...:( -cho_mey6b

LidDAsNroSEJLoo berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
cinta_kinabalu berkata...

salam kepada semua warga SKTSBI.kepada rumah kunung,tahniah sekali lagi...walaupun tidak bersama lg pada tahun ini,rumah kuning tetap menyengat...kekalkan kejuaraan sampai bila-bila...

cinta_kinabalu berkata...

kepada anak-anak murid tahun 6 tahun ini....good luck...semoga tahun ini lebih ramai yang dapat 5A...doa cikgu sentiasa bersama kamu semua....

cinta_kinabalu berkata...

kirim salam kepada semua guru rumah kuning...Tahniah!!!kirim salam sayang kepada ustzh sara...=)

cinta_kinabalu berkata...

kepada anak didik ku yang masih ingat kepada cikgu,minta maaf kerana pindah tanpa pengetahuan anda semua...minta maaf juga jika ada terkasar bahasa,didenda yang sengaja atau tidak sengaja...yang lebih semua dari Allah,yang kurang semua dari kelemahan cikgu sendiri...semoga anak-anak semua menjadi insan yang berguna kepada keluarga,bangsa dan negara...miss all of u...

Tanpa Nama berkata...

MY SON IS SCHOOLING HERE AT CLASS 3 MUTIARA. HIS NAME IS AMSYAR ZIKRY BIN ALIZAN. FOR NEXT YEAR 2010, I WOULD LIKE TO REGISTER MY DAUGHTER(NOW 5 YEARS-DOB:04 JUNE 2004) TO THIS SCHOOL. WHAT SHOULD I DO? CAN I GET THE REGISTRATION FORM IN THIS BLOG?

I RECEIVE A LETTER TO PAY FOR THE PIBG. CAN I PAY BY BANKER'S CHQ? PAY TO WHO?

PLEASE DO ASSIST ME. THANX..

FROM: PN.NOR ZURAH SURIA
H/P#: 012-6732878

Wanaz berkata...

Salam,

Bila lagi je ada majlis camni seperti sukan, hari kantin, hari koperasi?

Saya berniaga ice blended di Seri Kembangan. Saya berminat untuk menjual ice blended di sekolah jika ada majlis seperti ini.

Hubungi saya 0176707727

Islamic Nation berkata...

lamadah tak update ni. kenapa ya? ustazah sara... semanis orangnya.

Tanpa Nama berkata...

cikgu sufian saya haziq dulu cikgu ajar kh we missed you teacher from sktsbi

Tanpa Nama berkata...

rumah kuning the BEST!!dah 3 tahun berturut-turut menang!rumah hijau bynk mulut betul...selalu ejek org tapi last2 KALAH!!

by-year 6 student,Izzalia

Tanpa Nama berkata...

kepada semua murid tahun 6,buat betul2 tau UPSR.biar 24 orang atau lebih dapat 5A!banyakkan berdoa dan jgn tinggal solat!!

-izzalia,6B

Tanpa Nama berkata...

Saya Amalin Aisyah Putri Binti Abdul Halim dari kelas 4 berlian nak cakap Kpd semua murid rumah kuning, semoga nanti tahun depan buat betul-betul! Terutama yg acara balapan tu. Tahun nih punye rumah kuning menang lagi! Dah lah 3 tahun berturut-turut rumah kuning menang. Rumah hijau tu banyak menang dlm sukaneka jer..... tapi langsung tak menang dlm sukan tahunan betul-betul punye. Banyak cakap, banyak ejek orang tapi last2 kalah. Hahahaha. Kelakar betul tengok muka-muka orang rumah hijau bla diumumkan KALAH! hehehehehe

Tanpa Nama berkata...

buat betul-betul tau tahun nam yang nak UpSr! Jangan banyak main sgt! Nanti hilang habis semua yg korang belajar. Dan nak ucapkan selamat hari raya dan selamat berpuasa juge pada umat islam......berbanyakkanala solat dan berdoa. jgn berhenti. dan nak ucapkan selamat berjaya kepaa Izlinsya Amalini dan Izzalia Amalini.........:)

Tanpa Nama berkata...

handsome giler muka iskandar.....
ramai orang suke die....
peeeewwwweeeeeettttt............
ramai peminat tuuuuuu

Tanpa Nama berkata...

bile lg nak ada hari untuk FREEDOM?? Macam hari usahawan, hari kantin.....
bole mkn kenyang2. sedap pulak tuuuuu........ Cuma nak cakap yg thn nam tu hati2 laa sikit ngan upsr tu... jgn pilih2 boyfriend lak!!!....

Tanpa Nama berkata...

well, kpd semua murid thn 5 tu.....
jgn lah nak sgt kat cikgu rumah kuning...
thn depan nak upsr lagi tau!
terutama budak tahun lima yg rumah hijau tu kan....... sape lagi selain ...............

Tanpa Nama berkata...

mantap giler tengok tarik tali tu,
macam mana pihak guru boleh menang..?
ngan rumah kuning lawan rumah hijau,,, RUMAH KUNING MENANG!!!
woooo. best giler giler giler ar




by student yr 4=
amalin aisyah putri
4 berlian
nak complain ape-ape pasal saya, complain lah dekat kelas atau kat blogger jer ye.jgn kecoh lak!

kekasihgelapaidil berkata...

4 aidil affiezal darja 6
buat upsr tol2 taw
sayang kaw...

Tanpa Nama berkata...

ooooooo.....wow...hebat giler sape yg tarik tali tuh...